Om os

Kennel Keyshia's har haft godkendt DKK kennelmærke siden 2009. Kennel'en består af ildsjælen Kamilla M. Jensen som i snart 11 år har beskræftig sig med racen Prazsky Krysarik. Navnet Keyshia's er opkaldt efter kennelen første fødte tæve. Keyshia's Avatar Akeyshia " Keyshia". Hun var en stor drøm der gik i opfyldelse. Men desværre på tragiskvis måtte tage afsted med i 2013. Hun vil altid være elsket og mindet. 

Kennel Keyshia's har stor interesse for udstilling på et lidt højere plan. Igennem årene er interessen blevet mere ambitiøs, fukusere og målrettet pågrund af dygtige Crested Clan I'm A Super Bride " Aya". Hun er som skabt til udstillings ringen sammen med hendes kuld søster Crested Clan I'm A Super Beauty. I samarbejde med min gode svenske partner Kennel Crested Clan og gode veninde Kennel Little Beauty Souls har vi dannet show teamet #TeamDanmarkPK.

Kennel Keyshia's arbejder målrettet på at avle gode racetypisk sunde hvalpe af god kvalitet hvor det mentale og fysiske er vigtigste mål. Vi vil fukusere på nye sundere blodlinier fra udlandet til den danske avlsdatabase, for at bevare racens fremtid for matador-avl og indavl.

Kennel Keyhia's avlsgodkender (Bonitace) stadig sine egne hunde i Tjekkiet, så længe det følelse fornuftigt at gøre for racen. Det handler i bund og grund om at kennel'en føler at man for et bedre overblik over hundens værdier og svage sider i forhold til avlsmæssige. Da kennel'en har en målrettet mission om at skabe nye blodlinier for den danske avl, behøver man en avlsgodkendelse for at låne hanner i Tjekkiet. 

Kennel Keyhsia's sætter INGEN krav til hvalpekøber om avlsgodkendelse, men noterer i salgskontrakten at opdrætter til hver en tid hjælper og rådgiver køber hvis det viser sig nogen interesse.

Kennel Keyshia's avler KUN efter DKK's Avlsrestriktioner og sundhedskrav på racen. Med stemple " Denne hund er avlet efter Dansk Kennel Klub og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger"
 

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub & Dansk Prazsky Krysarik Klub.