Om os

Stolt opdrætter/ejer af:

→ Den første hund som fik "Bedst i Racen" på en Dansk udstilling (Februar, år 2013)
→ Den første danske hund som fik Dansk og Svensk champion (Juni, år 2013)

2 x Dansk Champion.
2 x Svensk Champion.
1 x Norsk Champion.
1 x Nordisk Champion. 
1 x Tjekkiske Champion.
1 x Dansk Vinder 2013
1 x Københavns vinder 2014
1 x Års DKK racevinder 2014
1 x H.C.Andersen Junior vinder 2017
1 x H.C.Andersen vinder 2017

Kennel Keyshia's har haft godkendt DKK kennelmærke siden 2009.

Kennel Keyshia's består af ildsjælen Kamilla M. Jensen har beskræftig sig med racen Prazsky Krysarik siden 2005. Navnet Keyshia's er opkaldt efter kennelen første fødte tæve. Keyshia's Avatar Akeyshia " Keyshia". Hun var en stor drøm der gik i opfyldelse. Men desværre på tragiskvis måtte tage afsted med i 2013. Hun vil altid være elsket og mindet. 

Kennel Keyshia's har stor interesse for udstilling på et lidt højere plan. Igennem årene er interessen blevet mere ambitiøs, fukusere og målrettet pågrund af dygtige Crested Clan I'm A Super Bride " Aya". Hun er som skabt til udstillingsringen. 

Kennel Keyshia's arbejder målrettet på at avle gode racetypisk sunde hvalpe af god kvalitet, hvor vi ligger stor vægt på det mentale og fysiske. Vi fukusere på gode sundere blodlinier i vores avl. Vi ønsker at skabe en god familiehund, som kan leve i mange år. Sund og rask. 

Kennel Keyhia's avlsgodkender (Bonitace) stadig sine egne hunde i Tjekkiet, så længe det følelse fornuftigt at gøre for racen. Det handler i bund og grund om at vi føler at man for et bedre overblik over hundens værdier og svageheder i forhold til det avlsmæssiges. Vi har en  målrettet mission om at skabe nye blodlinier for den danske avl. Vi stiller ingen krav til hvalpekøber om at avlsgodkendelse, da vi mener det er et personligt valg. 
Men vi står altid til rådighed med vejledning og råds omkring avl, udstilling, pleje og omsorg til alle hvalpekøber. 

Kennel Keyshia's avler KUN efter DKK's Avlsrestriktioner og sundhedskrav for vores racen. Med stemple " Denne hund er avlet efter Klubben for Små Selskabshunde og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger"
 

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub & Klubben for Små Selskabshunde

Vores hverdag i billeder